Forside       Event       Holdtilmelding       Shop       Bestyrelsen       Instruktører       Markedsplads
Skip Navigation Links
- Om HSKExpand - Om HSK
- Nyt medlemExpand - Nyt medlem
- Praktiske oplysningerExpand - Praktiske oplysninger
- NyhederExpand - Nyheder
- Isplan
- Konkurrencer Expand - Konkurrencer
- FunskateExpand - Funskate
- HSK CUPExpand - HSK CUP
- Skate CopenhagenExpand - Skate Copenhagen
- For medlemmer
- KontaktExpand - Kontakt
- Galleri
- Betingelser

 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  

 
Oplev skøjteløb i absolut verdensklasse
 
I weekenden 31. marts til 2. april byder Hvidovre Skøjte Klub velkommen til det traditionsrige internationale skøjtesstævne Skate Copenhagen 2017. I år deltager over hundrede løbere fra bl.a. Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Holland og Schweiz, så kig forbi og oplev noget af det flotteste skøjteløb live i Frihedens Idrætscenter. Der er som altid fri entré. Deltagerlisten og alle yderligere informationer finder du ved at klikke på banneret herover.
 
During the weekend 31.st of March to 2.nd of April Hvidovre Skating Club is pleased to welcome guests and participants for Denmarks most prestigious International Skating Competition Skate Copenhagen 2017. This year more than one hundred advanced skaters from Denmark, Norway, Sweden, Germany, the UK, the Netherlands and Switzerland have registered for the three day competition. As always entrance is free, so please pop by and enjoy some of the finest figure skating Denmark can offer. You can find all info about the competition by clicking on the Skate Copenhagen banner. Hvidovre Skating Club is looking so much forward to see you all!
 

  
HSK tilbyder forårstræning i Ørestadens nye skøjtehal
 
Alle HSKs medlemmer har for første gang nogensiden mulighed for at fortsætte skøjtetræningen helt frem til sommerferien. Hver søndag fra den 16. april og frem kan du få undervisning i Ørestadens nye Skøjtehal, som også har offentligt skøjteløbe 365 dage om året! Hvis du vil med til Søndagstræning ti søndage i foråret, kan du melde dig til her op siden under Shop. Prisen er 600 kr for alle ti gange. Absolut sidste tilmeldingsfrist er 5. april. Herefter sælges resterende ispas til andre klubber. 
Husk at vi også har office, dans og ballet på Avedøre Skole fra 3. april og frem til sommerferien (minus uge 17-20)
Har du glemt at melde dig til, kan du stadig nå det ved at sende en mail til HSKforsommer@gmail.com Du finder alle informationer om forårstræningen, både i Avedøre, Rødovre og Ørestaden under Praktiske Oplysninger i menuen til venstre.
 

 
Felice Basbøll vandt en meget sikker guldmedalje i Novice K2                                                                                      Foto: Tinus Buus 
 
Fremragende resultater ved Friløbskonkurrencen

Jamen, sikke nogle flotte resultater, der trillede ind til HSK ved sæsonens sidste nationale konkurrence! Felice Basbøll vandt en supersikker guldmedalje i Novice K2 og satte ny personlig rekord mens Stella Behmen hentede en flot sølvmedalje for sit elegante friløb i Springs K Youngest. Også i Senior K1 var HSK repræsenteret på skamlen med en sikker sølvmedalje til Haley Ryan. I er bare for seje! I det hele taget var det en weekend med mange fremragende resultater. Anna Bech fik f.eks. en meget flot fjerdeplads i Springs K Oldest, Viktoria Humlebæk ligeledes en flot fjerdeplads i Novice K1 Oldest, Sofia Bandier en femteplads i Springs K Youngest og Nina Behmen en femteplads i Novice K1 Youngest. Derudover satte flere HSK-løbere flotte personlige pointrekorder, så det var på alle måder en fantastisk afslutning på sæsonen for Hvidovre! 

Stort tillykke til jer alle og tak for indsatsen til alle, der har knoklet for det, ikke mindst vores dygtige træner-team!


Flotte Flyver-præstationer fra Hvidovre 
 
Det blev til både sølv, bronze og flere flotte femtepladser til HSK ved Flyver Cup i Taarnby den 18-19 februar. Vores to nye løbere, Haley Ryan og Maiken Egsdal hentede henholdsvis sølv og bronze i Senior K1 Damer, mens Sofia Bandier fik en flot femteplads i Springs K Y med hjem og Charlotte Jensen en ligeså velfortjent femteplads i Debs M. Et stort tillykke til alle HSKs løbere med de mange flotte præstationer. Der blev sat ikke så få personlige pointrekorder! 

 
Hvidovre-piger henter sølvmedalje og flotte placeringer i Polen

 

I weekende den 3-4 marts var tre af HSKs mesterskabsløbere i Waszsawa til Mini Europa 2017 for at teste niveauet i forhold til løbere fra hele Europa. Og det siger vi bare, HSK kan godt være med! Charlotte Jensen (i midten) vandt sølv i Novice Basic B I, mens lillesøster Elena Jensen (th) fik en flot fjerdeplads i Novice Basic A III og Maria Frank (tv) en meget velfortjent femteplads i Novice Basic A II. Vi er så stolte af jer, tøser! Derudover har pigerne haft en spændende og hyggeligt tur til den polske hovedstad, hvor de både nåede at se den gamle bydel og være til Chopin klaverkoncert.

 

Medaljeregn og fine finalepladser i Odense

 

I denne weekend har elleve løbere fra HSK været i Odense til årets Funskatefinale - Funskateløbernes DM :-) Og sørme om ikke syv ud af elleve løbere kom i finalerne - og hele tre på medaljeskamlen!
Ulrikke Bruunshus Johansen og Kira Rasmussen vandt sølv for deres fine præstationer i FunFlakes 3 og FunBubbles 3, mens Zehra Tezcan vandt bronze for sine flotte elementer i FunBubbles 2 Oldest. Stort tillykke til jer alle tre! I er så seje :-)
Derudover blev det til til flere fine finalepladser både lørdag og søndag. Ud over medaljevinderne klarede Silje Schmidt sig rigtigt flot i FunCubes 1 Youngest, Amilia Vill Jensen og Adda Olsen i FunCubes 1 Oldest og Clara Emilie Sharp-Johansen i FunBubbles 3. Så godt gået piger!!! Alt i alt et meget vellykket punktum for Funskate-sæsonen, hvor HSK blev nummer fire blandt de sjællandske klubber. Tillykke med det til alle løbere samt Jana og Veronica! Vi kan ikke få armene ned og glæder os allerede til næste sæson!
 


 
Flamencodansere, blæksprutter og isbjørne på besøg i HSK
 
Tusind tak til SuperBrugsen og Føtex for at sponsorerede en fantastisk Fastelavn for mere end hundrede glade børn, der var klædt ud som alt fra isbjørne og pingviner til flyveegern, flamenco-dansere, rocker-tøser, babyer, zombier, superhelte, coladåser, blæksprutter, fine damer og mange andre meget fantasifulde ting. Takket være vores gavmilde sponsorer, var der hele fire tønder, masser af slikposter og et væld af lækre fastelavnsboller til både børn og voksne. Også en stor tak til alle de frivillige forældre, der gjorde søndag den 26. februar til en meget dejlig dag.  

  

 
 
Hvidovre Skøjte Klub glæder sig allerede til Wintercamp 2018 :-)
 
I vinterferien havde Hvidovre Skøjte Klub fornøjelsen af at byde 80 løbere fra hele landet velkommen til en af Danmarks bedste træningscamps. Campen havde særlig fokus på koreografi, udtryk på isen og improvisation samt særlig undervisning i psykologi for konkurrenceløbere.  HSKs Wintercamps varer tre dage og trænerne i år var Jana Jelinkova, Katie Orscher, Michael Felding og Natascha de Waal. Det var en fuldstændig forrygende camp, hvor alle deltagere fik masser af inspiration og en flot camptrøje med hjem. Vi glæder os stort til at se mange af jer igen næste år. Vel mødt! Du kan finde masser af billeder og videos på campens egen hjemmeside på Facebook

 
 
Funskate skal først og fremmest være sjovt
 
Den første weekend i februar var mere end tyve løbere fra HSK til Funskate-stævneher i Hvidovre. Det blev til to flotte finalepladser til Amilia Jense og Viktoria Busk, men desværre ingen medaljer i denne omgang. Det er heldigvis også ligemeget, for det vigtigste til et Funskate stævne er at være med. Og det var Hvidovre Skøjte Klub i den grad. Særligt i de mindste rækker bugnede det med små, nye og meget spændte skøjteløbere fra HSK, der skulle prøve kræfter med alt fra rødspætter til piruetter og friløb til musik. Hvis du vil se, hvordan det er at være med til et Funskate-stævne, kan du klikke på billedet for at se vores nye Funskate-video.
Næste chance for at være med er ved Funskate Finalen i Odense den første weekend i marts. Tilmeldingsfristen er onsdag den 8. februar her på hjemmesiden under Shop - så skynd dig!
 


Guld til Hvidovre ved årets Isblomst 
 
Stort tillykke til Felice Basbøll med den mest velfortjente guldmedalje i Novice K2 til året Isblomst i Herlev. Og stort tillykke til Esandi de Zoysa, Maria Frank og Elena Jensen, der løb tre fantastisk flotte friløb i Springs M med fine points og henholdsvis en sjette, en ottende og en tiendeplads. Charlotte Jensen hentede desuden meget flotte point og en syvende plads i Debs M! I gør os stor ære, piger! Tak til Ivans trænerteam for en forbilledelig indsats. Vi er ved at flække af stolthed!
KLIK HER for at se Felices guldløb.


 
 
Masser af personlige rekorder - og sølv til HSK i Aarhus
 
HSK’s løbere gjorde det rigtig godt til weekendens uofficielle DM for konkurrenceløbere i Aarhus. Mange af vores løbere satte personlige point-rekorder, og Victoria Humlebæk kunne glæde sig over endnu en flot sølvmedalje i Novice K1 Oldest! I samme række hentede Sille Sejersen en flot sjetteplads. Sofia Bandier kunne glæde sig over en placering som landets syvendebedste skøjteløber i Springs K Youngest rækken. Det samme kunne Annika Bavnhøj i Springs K Oldest, hvor Anna Bech også fik en flot placering som tiendebedste løber. I Novice K Youngest rækken gjorde HSk det også rigtig fint, her hentede Tram Berkowich en velfortjent ottendeplads og Laura Larsen en meget flot trettendeplads. Rigtig hjertelig tillykke til jer alle sammen!
 
 


 
 

Hvidovre løb med mærker i massevis

Hvidovre Skøjte Klubs cheftræner Ivan Kralik formelig druknede i nye mærkediplomer ved årets første mærkeprøve i lørdags, hvor hele ti HSK-løbere bestod hele eller halve mærker. Dermed blev Hvidovre for første gange i årevis, den klub, der hentede fleste nye skøjtemærker ved en DSU-mærkeprøve – et klart bevis på den store indsats, både trænere og løbere lægger i klubben!

Anna Bech, Maise Aagaard, Nina Behmen, Stella Behmen, Sille Sejersen og Tram Berkowitz bestod alle Basic II mærket, mens Annika Bavnhøj bestod elementdelen af Basic II, Sofia Bandier friløbsdelen af Bronze-mærket og Felice Basbøll elementdelen af Sølv-mærket. Derudover bestod Charlotte Jensen Sølv Dance for RISK. Tillykke til alle I seje skøjtetøser!

 


 
HSKs 4-kløver til DM
 
I weekenden stillede HSK op med fire mesterskabsløbere ved Danmarksmesterskabet i Vojens. Fra venstre Elena Jensen, Esandi de Zoysa, Charlotte Jensen og Maria Frank. Godt gået piger!! Og et stort tillykke til Charlotte, der vandt sølv i solodans for RSIK.
Det var en stor oplevelse for pigerne at være i selskab med Danmarks dygtigste skøjteløbere. Blandt andet blev de budt velkommen med en flot rød løber uden for SE Arena i Vojens. Vi glæder os allerede til næste år! 
 

 
 
Invitation til HSKs store Juleshow med fællesspisning
 
Søndag den 18. december holder Hvidovre Skøjte Klub sit store årlige juleshow for alle klubbens medlemmer, familie og venner. Showet finder sted fra 11.00-13.30 med efterfølgende julemiddag, Julebanko og skøjtequiz i Teatersalen. Tilmelding foregår under Shop senest 10. december. Du finder alle informations om Juleshowet ved at klikke på banneret herover eller gå ind under Nyheder/Info i menuen til venstre. OBS: Der er generalprøve på juleshowet søndag den 18. december fra 9.30-10.30! 


 
 
Kom og vær med på vores teenage-hold!
 
Som en af de få skøjteklubber i Danmark har Hvidovre Skøjteklub et særlig teenagehold for begyndere og let øvede, som træner hver tirsdag og onsdag aften. Det er superhyggeligt og selvfølgelig lærer I også en masse, når Katie (yderst th) samt Louise og Veronica (på isen) træner jer. Vi har allerede et fantastisk hold - men vi kan godt være flere! Book en gratis prøvetime på hvidovreskojteklub@gmail.com

  
 
Hvidovres showpiger åbner skøjtebanerne i City 2 og på Frederiksberg Runddel
 
Lørdag den 12. november havde Hvidovre Skøjte Klub fornøjelsen af at åbne den indendørs skøjtebane i Høje Taastrups store indkøbscenter City 2. Publikum kunne bl.a. opleve shownummeret Grease, som Louise, Nina, Maise og Sille selv har koreograferet. De så også Silles flotte konkurrenceprogram, som Ivan har designet og så lærte de lidt om rødspætter, storke, flyvere og piruetter :-) Hvis du ikke lige nåede til City 2, har du en nuy chance for at se både Grease-showet og HSK’s konkurrence-showhold Snowflakes, når de åbner den udendørs skøjtebane på Federiksberg Runddel lørdag den 26. november klokken 10.00! 
 
 

 
Tusind tak til Eventum for at levere det flotteste lys ever til vores Disco On Ice !  

 
Hvidovre leverede masser af flotte friløb ved Oktobekonkurrencen
 
Det var en stolt og glad Victoria Humlebæk, som for anden gang i træk løb med sølvmedaljen i Novice K1. Hele 16 HSK-løbere var på isen ved årets Oktoberkonkurrence og hentede mange fine points og placeringer, heriblandt en fjerdeplads til Louise Frost i Senior K1, en femte-, sjette- og syvendeplads i Maria Frank, Esandi de Zoysa og Elena Jensen i Spring M, en femteplads til Charlotte Jensen i Debs M, en femte- og syvendeplads til Sofia Bandier og Stella Behmen i Springs K Youngest, en femte- og ottendeplads til Annika Bavnhøj og Anna Bech i Springs K Oldest, en niende- og tiendeplads til Matilde Vijiyaratnam og Olga Ptacek i Junior K1 samt en syvende-. tolvte, fjortende og sekstendeplads til Sille Sejersen, Nina Behmen , Maise Aagaard og Tram Berkowitz i Novice K1. Tillykke til jer alle!
 

 
 
Sølv til Hvidovre ved årets første Funskate-stævne

HSK’s Funskatepiger gjorde det superflot ved årets første Funskatestævne i Kastrup! Ikke mindst klarede vores to små debutanter Caroline Frydenkjær og Melanie Nicole Jensen det rigtig flot! Caroline fik den flotteste sølvmedalje i FunBubbles 1 Elementer :-) Og er vi liiige stolte! Tillykke til Caroline og til Silje Schacht, Laura Rørholt, Nethuli de Zoysa, Amelia Vill Jensen og Angela Dahlberg Nielsen, der alle var på isen med flotte programmer! Vi glæder os allerede til næste gang, hvor vi forhåbentlig bliver dobbelt så mange!! Spændt på, hvilket kampråb I finder på! Hvad med "Hvem er rå med skøjter på, der er dem fra HSK" ?


 
 
Træningscamp for alle medlemmer i Efterårsferien!
 
HSK inviterer alle klubbens løbere til tre dages herlig træningscamp i Efterårsferien. Campen er åben for alle medlemmer, uanset alder og niveau. Campen foregår mandag-onsdag 17.-19. oktober 2016. Du finder campprogram og holdfordeling ved at klikke på banneret herover eller ved at kigge under Nyheder i menuen til venstre.
 

 
Disco on Ice for alle glade skøjteløbere
 
Onsdag den 19. oktober slår HSK dørene på for Efterårsferiens store Disco On Ice aften. Alle medlemmer og deres familier er velkomne. Temaet er naturligvis 70’erne, så frem med glimmertøjet! Vi starter med fællesspisning, så husk at medbringe en ret til buffeten! Du finder alle oplysninger om arrangementet ved at klikke på billedet eller ved at kigge her på hjemmesiden under Nyheder. Har du ikke fået meldt dig til, kan det nåes med en sms til 20840040
 

 
 
Flotte præstationer på hjemmebane til HSK’s dream team
 
Hvidovre Skøjteklub løb både med sølv og bronze ved HSK CUP 2016. Blant medaljevinderne var Maria Frank, der vandt sølv i Springs K-Oldest, Elena Jensen, der vandt sølv i Springs K-Youngest, Felice Basbøll, der vandt bronze i Novice K2, Veronica Humlebæk, der vandt sølv i Novice K1 og Louise Frost, der vandt bronze i Senior K1. Tillykke til alle med de fine resultater og tillykke til HSK, der stillede med hele 18 løbere - 11 flere end sidste år! Også et stort tillykke til Gentofte Kunstskøjteløber Forening, der erobrede den flotte HSK CUP 2016, der går til stævnets mest vindende klub :-) På gensyn næste år! 
 
 
Birgitte fra Frederikhavn Skøjte Forening måtte aflevere den flotte HSK Cup til Gentofte :-)

 
 
Det vælter ind med nye Konkurrence- og Mesterskabsløbere hos HSK
 
Hvidovres fantastiske trænerteam har travlt for tiden med at træne alle vores nye Konkurrence- og Mesterskabsløbere. Stort tillykke til Olga Ptacek og Louise Frost, som netop har bestået Basic 1-mærket og til Felice Basbøll, Esandi de Soyza, Elena Jensen, Maria Frank og Sofia bandier, som for nylig bestod Bronze-mærket. Vi er så stolte af jer og ønsker jer alle held og lykke!
 

 
Store Mærkedag i HSK!

Blev der lige uddelt skøjtemærker i dag? Yes, det gjorde der. Tillykke til alle vores dygtige løbere, både på Skøjteskole Børn, Skøjteskole Ung og Funskate Teens! I er bare for seje! Og tak til Veronica, Natascha, Katie, Louise og Nina for holde styr på det hele. HSK er sandelig en klub i rivende udvikling :-))
 

Fra venstre: Jana Jelinkova, Ivan Kralik, Veronica Humlebæk og Katie Orscher                           
 
HSK har samlet et af Danmarks allerbedste trænerteams

I den kommende sæson kan du glæde dig til at træne med et af Danmarks bedste trænerteams. Ud over cheftræner Ivan Kralik og vores andre dygtige trænere Jana Jelinkova, Julia Hewitt, Veronica Humlebæk og Maja Matthews kommer HSKs løbere også til at træne med vores nyansatte træner Kathryn Orscher. Katie er amerikaner og har stået på skøjter, siden hun var seks år. Som sololøber har hun bl.a. vundet bronze ved de amerikanske mesterskaber (Junior Ladies), og som parløber har hun vundet guld sammen med Garrett Lucash. Katie har også flere gange været på det amerikanske skøjtelandshold. De sidste syv år har hun arbejdet som underviser og professionel showskater, bl.a. i Fantasy on Ice og i år Broadway on Ice. Katie har undervist skøjteløbere på alle niveauer i bl.a. Connetticut, Amsterdam og Hørsholm og er bl.a. specialist i springteknik, koreografi, sportsernæring og off ice træning. Velkommen Katie.  
 

 
 
Kom i god tid hvis du skal leje skøjter
 
Skal du leje skøjter hos HSK i den kommende sæson, så er det en rigtig god idé at komme i rigtig god tid inden din undervisning starter - gerne en times tid før holdstart. Bemærk at du skal have dit sygesikringsbevis med for at leje skøjter. Hvis du er under 18 skal det være dine forældres sygesikringsbevis, da det er dem, der hæfter for evt. bortkomne skøjter. Husk at du også kan leje et skab til at opbevare dine skøjter i, evt. sammen med en eller flere andre løbere.


 
 
For dig mellem tolv og tyve år - bliv cool på isen til vinter
 
Hvorfor være nederen på skøjter når du kan være nede med det i stedet for?
Vi har ungdomshold for både piger og drenge hvor du kan lære at få styr på skøjterne - vi lover ikke at det er nemt men vi lover at vi ved hvad der skal til for at lære det. Sæsonen starter den 8. august 2016, og vi har bl.a. ledige pladser på vores teenage-hold onsdag.
Book allerede nu en gratis prøvetime på hvidovreskojteklub@gmail.com eller send en sms til 26492984. Læs her om Frejas første skøjtetime: Fra Bambi til ballerina


                        
HSK har været på endnu en fantastisk Sommercamp i Odense :-)
 
Enogtyve løbere og ni forældre fra HSK har igen i år været på den mest fantastiske træningcamp i Odense i uge 30. Seks dage med skøjteløb, off ice og dans fra morgen til aften har uden tvivl givet de mange deltagere i alderen ni til fyrre et stort boost før sæsonstart. Ud over den fine træning med Odense Skøjte Klubs trænerteam; Anna, Alex, Aleksei, Oluf, Maria og Simon, har mange af HSKs løbere også trænet både programmer og holdtræning med Ivan Kralik og Veronica Humlebæk. Og indimellem fik  de yngste også tid til både boblebad og svømmeture, mens de store mest stak af til den lokale  MacDonald. Tusind tak til alle deltagere, trænere og forældre for en fantastisk god og hyggelig camp! Vi håber, at endnu flere af HSK’s mange løbere vil tage med til næste år. Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen i uge 30, 2017, campen er åben for alle uanset niveau!
 

 
 Fotos: Peter Skott
 
Flotte friløb og fine resultater til Skate Copenhagen 2016
 
HSK havde tre talentfulde skøjteløbere med til Danmarks største internationale skøjtestævne for mesterskabsløbere, Skate Copenhagen 2016, som Hvidovre Skøjte Klub er de stolte arrangører af. Og det gik over al forventning. Elena Jensen (tv) fik en flot 7.plads i Cubs-rækken, mens Maria Frank (i midten) og Esandi de Soyza (th) fik tilsvarende fine placeringer som nummer 10 og 14 i Springs-rækken. Tillykke til vores dygtige skøjtepiger!
Skate Copenhagen 2016 var i det hele taget en imponerende afslutning på sæsonen. Mere end 100 skøjteløbere fra seks nationer dystede over tre dage og viste noget af det fineste skøjteløb, Danmark har set i år. Tak til alle, som hjalp til under stævnet og tak til vores sponsorer Rema 1000 i Hvidovre Stationscenter og SuperBrugsen på Brostykkevej :-)


 
 
 
Forårstræningen er i fuld gang på Avedøre Skole
I forårsperioden, hvor vi ikke har is på i Hvidovre, træner vi Ballet, Dans og Off Ice (styrke, smidighed og kondition) fem dage om ugen i Avedøre Skoles store gymnastiksal og på is i Rødovre. Du finder alle informationer om forårstræningen under Praktiske Oplysninger i menuen til venstre. 

 
 
HSKs store Wintercamp 2016 blev en stor succes
 
Ikke mindre end 80 løbere fra et væld af klubber deltog i Hvidovre Skøjte Klubs store Wintercamp 2016.Seks trænere var på isen fra morgen til aften i tre dage for at  undervise løbere i alle aldre og på alle niveaer. Fra Frankrig havde vi besøg af den superdygtige iskoreograf og isshowdanser Florentine Houdiniere og fra HSK havde vi både cheftræner Ivan Kralik, Jana Jelinkova, Julia Hewitt, Freja Valdsgaaard og Veronica Humlebæk på isen. Tusind tak til både løbere, trænere og forældre! Uden jer ville det aldrig være lykkedes at stille så stort et arrangement på benene. Vi håber alle har lært en masse og har lyst til at komme igen i 2017! Der er masser af billeder og videoer på campens egen side på FACEBOOK
 

 
 
Flotte Flyverresultater til HSK
 
Juhuu, det blev både til guld, sølv og bronze til HSK ved Flyvercup 2016. I Springs K løb Esandi de Souza med førstepladsen og Maria Frank med andenpladsen. I Novice K2 debutterede Felice Basbøll og hentede tredjepladsen mens Sille Sejeresen tog sølv i Novice K.
Derudover var der flotte friløb og fine points til Sofia Bandier, Anna Bech, Anika Baunhøj, Matilde Vijejyratnam,Victoria Humlebæk og Maise Aagaard. Tillykke til Team HSK og til vores dygtige trænere!

 
 

 
 
Dobbelt guld til HSK ved DM for konkurrenceløbere 2016
 
Hvidovres mange deltagere ved årets Danmarks Cup gjorde klubben stor ære. Det blev til hele to flotte guldmedaljer til Felice Basbøll i Novice K og til Elana Jensen i Cubs samt en bronce til Sille Sejersen, ligeledes i Novice. Derudover kunne flere af vores nye K-løbere glæde sig over meget fine points. I Springs fik Esandi de Zoysa desuden en flot fjerdeplads og i Novice Victoria Humlebæk en fin femteplads. Alt i alt en fastastisk weekend, hvor HSK bestemt kunne være sin indsats bekendt. Du kan se videoer af  alle løbere her på FACEBOOK
 

TUSIND TAK TIL BRUGSEN OG FØTEX FOR AT SPONSORERE VORES FASTELAVNSFEST!
 
 
 
 

 
 
Flotte diplomer til fire skøjteprinsesser
 
En stolt cheftræner Ivan Kralik med tre af de fire skøjteprincessser, som i weekende bestod Basic II mærket ved DSUs mærkeprøve. Sotrt tillykek til Felice Basbøll, Esandi de Zoyza og Maria Stoller Frank. Og ikke mindst tillykke til HSKs nye mesterskabsløber, kun niårige Elena Jensen.
 

 
 
Skøjtetræning for de allermindste
 
I januar 2016 starter vi et nyt hold op søndag formiddag fra 11.30-12.00. Vi har døbt holdet Bambi-skate, fordi det er for de allermindste skøjteinteresserede mellem tre og fem år. Undervisningen vil være fuld af sjov og leg på is, men selvfølgelig får børnene også lært at mestre de svære skøjter :-) Der er stadig enkelte ledige pladser, så har du et barn, som kunne have lyst til en prøvetime, så send straks en mail til hvidovreskojteklub@gmail.com eller ring til HSK på 26 49 29 84


  

Superflot video med Felice Basbøll

Filmstuderende Rasmus Rask har lavet en superflot video med Felice Basbøll, der træner. Tak for det Rasmus! Del den og vær med til at reklamere for verdens bedste skøjteklub! Se videoen HERFremragende resultater til årets første Funskate-stævne i Rødovre!

Hele fjorten af vores dygtige Funskate-løbere var sidste weekend på isen i Rødovre, hvor HSK gjorde sig rigtig fint bemærket. I Funbubbels 2 løb Hvidovres Anemone Grandelag med guldet og Silje Schacht med sølvet :-) mens Marikka Lilleskov høstede sølv for sit flotte friløb i Teens 1 og Louise Frost brillierede med en velfortjent guldmedalje i Funskate Masters. Tillykke til alle vores vores dygtige deltagere, der tilsammen gav Hvidovre en femteplads i klubkonkurrencen! 


 

Flotte, flotte, flotte præstationer fra Team HSK

Hvidovre Skøjte Klubs dygtige løbere, Elena Jensen og Sille Sejersen hentede både sølv og bronze til Sjællands Cup 2015 i henholds vis Cubs K og Novice K-rækkerne. I det hele taget gjorde vores tolv deltagere på alle måde klubben stor ære. Blandt andet fik Maria Frank en flot femteplads, og Viktoria Humlebæk en fin fjerdeplads. Tillykke til jer alle og tak for en rigtig fornøjelig skøjtedag. Se eller gense videooptagelserne fra Sjællands Cup og Sjællandsmesterskaberne HER


 

Forrygende resultater til Oktoberkonkurrencen

Oktoberkonkurrencens første to dage gik over al forventning. For Felice og Sille gik drømmen om at stå på skammelen sammen i Novice K1 i opfyldelse, og Esandi hentede en meget flot bronzemedalje i Springs. Rigtig meget held og lykke til vores sidste løber søndag! Se flere billeder under Galleri.


 
 
Vores fantastiske HSK CUP team!

Tusind tak til alle løbere, trænere og frivillige, som bidrog til at gøre weekndens HSKCUP 2015 til en
fantastisk oplevelse for alle. HSKs Felice Basbøll løb med guldmedaljen i Novice K Piger, Esandi de Zoysa fik en femteplads i Springs K Piger og det samme gjorde Elena Jensen i Cubs K Piger og Viktoria Humlebæk i Novice K. Maria Stoller Frank, Annika Bavnhøj og Anna Bech fik også flotte karakterer i Springs og det samme gjorde Sille Sejersen, der hentede en 9 plads i Novice K. Tillykke til jer alle! Se flere billeder under Galleri.
 

Denne side er drevet af Klubmodul.dk