Forside       Event       Holdtilmelding       Shop       Bestyrelsen       Instruktører       Markedsplads
Skip Navigation Links
- Om HSKExpand - Om HSK
- Nyt medlemExpand - Nyt medlem
- Praktiske oplysningerExpand - Praktiske oplysninger
- FunskateExpand - Funskate
- Konkurrencer Expand - Konkurrencer
- HSK CUPExpand - HSK CUP
- Skate CopenhagenExpand - Skate Copenhagen
- KontaktExpand - Kontakt
- Nyheder/infoExpand - Nyheder/info
- For medlemmer
- Galleri
- Betingelser

 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  

 

 
Hvidovre Skøjte Klub byder løbere fra hele landet velkommen til Wintercamp 2017
 
Hvidovre SKøjte Klub inviterer igen i år til en af Danmarks bedste træningscamps med særlig fokus på koreografi, udtryk på isen og improvisation. Wintercamp 2017 foregår i Frihedens Idrætscenter mandag-onsdag 13-15 februar og er åben for alle løbere uanset niveau. Tilmeldingsfristen for HSKs løbere er 15. januar. Tilmeldingsfristen for udenbys løbere er 1. februar 2017 og foregår som beskrevet i invitationen, som du finder her på siden under Nyheder. Tilmeldingen foregår efter først til mølle, da der er et begrænset antal pladser. Vi glæder os til at se rigtig mange gæster også i år!
 

 
 
Masser af personlige rekorder - og sølv til HSK i Aarhus
 
HSK’s løbere gjorde det rigtig godt til weekendens uofficielle DM for konkurrenceløbere i Aarhus. Mange af vores løbere satte personlige point-rekorder, og Victoria Humlebæk kunne glæde sig over endnu en flot sølvmedalje i Novice K1 Oldest! I samme række hentede Sille Sejersen en flot sjetteplads. Sofia Bandier kunne glæde sig over en placering som landets syvendebedste skøjteløber i Springs K Youngest rækken. Det samme kunne Annika Bavnhøj i Springs K Oldest, hvor Anna Bech også fik en flot placering som tiendebedste løber. I Novice K Youngest rækken gjorde HSk det også rigtig fint, her hentede Tram Berkowich en velfortjent ottendeplads og Laura Larsen en meget flot trettendeplads. Rigtig hjertelig tillykke til jer alle sammen!
 
 


 
 

Hvidovre løb med mærker i massevis

Hvidovre Skøjte Klubs cheftræner Ivan Kralik formelig druknede i nye mærkediplomer ved årets første mærkeprøve i lørdags, hvor hele ti HSK-løbere bestod hele eller halve mærker. Dermed blev Hvidovre for første gange i årevis, den klub, der hentede fleste nye skøjtemærker ved en DSU-mærkeprøve – et klart bevis på den store indsats, både trænere og løbere lægger i klubben!

Anna Bech, Maise Aagaard, Nina Behmen, Stella Behmen, Sille Sejersen og Tram Berkowitz bestod alle Basic II mærket, mens Annika Bavnhøj bestod elementdelen af Basic II, Sofia Bandier friløbsdelen af Bronze-mærket og Felice Basbøll elementdelen af Sølv-mærket. Derudover bestod Charlotte Jensen Sølv Dance for RISK. Tillykke til alle I seje skøjtetøser!

 


 
HSKs 4-kløver til DM
 
I weekenden stillede HSK op med fire mesterskabsløbere ved Danmarksmesterskabet i Vojens. Fra venstre Elena Jensen, Esandi de Zoysa, Charlotte Jensen og Maria Frank. Godt gået piger!! Og et stort tillykke til Charlotte, der vandt sølv i solodans for RSIK.
Det var en stor oplevelse for pigerne at være i selskab med Danmarks dygtigste skøjteløbere. Blandt andet blev de budt velkommen med en flot rød løber uden for SE Arena i Vojens. Vi glæder os allerede til næste år! 
 

 
 
Invitation til HSKs store Juleshow med fællesspisning
 
Søndag den 18. december holder Hvidovre Skøjte Klub sit store årlige juleshow for alle klubbens medlemmer, familie og venner. Showet finder sted fra 11.00-13.30 med efterfølgende julemiddag, Julebanko og skøjtequiz i Teatersalen. Tilmelding foregår under Shop senest 10. december. Du finder alle informations om Juleshowet ved at klikke på banneret herover eller gå ind under Nyheder/Info i menuen til venstre. OBS: Der er generalprøve på juleshowet søndag den 18. december fra 9.30-10.30! 


 
 
Kom og vær med på vores teenage-hold!
 
Som en af de få skøjteklubber i Danmark har Hvidovre Skøjteklub et særlig teenagehold for begyndere og let øvede, som træner hver tirsdag og onsdag aften. Det er superhyggeligt og selvfølgelig lærer I også en masse, når Katie (yderst th) samt Louise og Veronica (på isen) træner jer. Vi har allerede et fantastisk hold - men vi kan godt være flere! Book en gratis prøvetime på hvidovreskojteklub@gmail.com

  
 
Hvidovres showpiger åbner skøjtebanerne i City 2 og på Frederiksberg Runddel
 
Lørdag den 12. november havde Hvidovre Skøjte Klub fornøjelsen af at åbne den indendørs skøjtebane i Høje Taastrups store indkøbscenter City 2. Publikum kunne bl.a. opleve shownummeret Grease, som Louise, Nina, Maise og Sille selv har koreograferet. De så også Silles flotte konkurrenceprogram, som Ivan har designet og så lærte de lidt om rødspætter, storke, flyvere og piruetter :-) Hvis du ikke lige nåede til City 2, har du en nuy chance for at se både Grease-showet og HSK’s konkurrence-showhold Snowflakes, når de åbner den udendørs skøjtebane på Federiksberg Runddel lørdag den 26. november klokken 10.00! 
 
 

 
Tusind tak til Eventum for at levere det flotteste lys ever til vores Disco On Ice !  

 
Hvidovre leverede masser af flotte friløb ved Oktobekonkurrencen
 
Det var en stolt og glad Victoria Humlebæk, som for anden gang i træk løb med sølvmedaljen i Novice K1. Hele 16 HSK-løbere var på isen ved årets Oktoberkonkurrence og hentede mange fine points og placeringer, heriblandt en fjerdeplads til Louise Frost i Senior K1, en femte-, sjette- og syvendeplads i Maria Frank, Esandi de Zoysa og Elena Jensen i Spring M, en femteplads til Charlotte Jensen i Debs M, en femte- og syvendeplads til Sofia Bandier og Stella Behmen i Springs K Youngest, en femte- og ottendeplads til Annika Bavnhøj og Anna Bech i Springs K Oldest, en niende- og tiendeplads til Matilde Vijiyaratnam og Olga Ptacek i Junior K1 samt en syvende-. tolvte, fjortende og sekstendeplads til Sille Sejersen, Nina Behmen , Maise Aagaard og Tram Berkowitz i Novice K1. Tillykke til jer alle!
 

 
 
Sølv til Hvidovre ved årets første Funskate-stævne

HSK’s Funskatepiger gjorde det superflot ved årets første Funskatestævne i Kastrup! Ikke mindst klarede vores to små debutanter Caroline Frydenkjær og Melanie Nicole Jensen det rigtig flot! Caroline fik den flotteste sølvmedalje i FunBubbles 1 Elementer :-) Og er vi liiige stolte! Tillykke til Caroline og til Silje Schacht, Laura Rørholt, Nethuli de Zoysa, Amelia Vill Jensen og Angela Dahlberg Nielsen, der alle var på isen med flotte programmer! Vi glæder os allerede til næste gang, hvor vi forhåbentlig bliver dobbelt så mange!! Spændt på, hvilket kampråb I finder på! Hvad med "Hvem er rå med skøjter på, der er dem fra HSK" ?


 
 
Træningscamp for alle medlemmer i Efterårsferien!
 
HSK inviterer alle klubbens løbere til tre dages herlig træningscamp i Efterårsferien. Campen er åben for alle medlemmer, uanset alder og niveau. Campen foregår mandag-onsdag 17.-19. oktober 2016. Du finder campprogram og holdfordeling ved at klikke på banneret herover eller ved at kigge under Nyheder i menuen til venstre.
 

 
Disco on Ice for alle glade skøjteløbere
 
Onsdag den 19. oktober slår HSK dørene på for Efterårsferiens store Disco On Ice aften. Alle medlemmer og deres familier er velkomne. Temaet er naturligvis 70’erne, så frem med glimmertøjet! Vi starter med fællesspisning, så husk at medbringe en ret til buffeten! Du finder alle oplysninger om arrangementet ved at klikke på billedet eller ved at kigge her på hjemmesiden under Nyheder. Har du ikke fået meldt dig til, kan det nåes med en sms til 20840040
 

 
 
Flotte præstationer på hjemmebane til HSK’s dream team
 
Hvidovre Skøjteklub løb både med sølv og bronze ved HSK CUP 2016. Blant medaljevinderne var Maria Frank, der vandt sølv i Springs K-Oldest, Elena Jensen, der vandt sølv i Springs K-Youngest, Felice Basbøll, der vandt bronze i Novice K2, Veronica Humlebæk, der vandt sølv i Novice K1 og Louise Frost, der vandt bronze i Senior K1. Tillykke til alle med de fine resultater og tillykke til HSK, der stillede med hele 18 løbere - 11 flere end sidste år! Også et stort tillykke til Gentofte Kunstskøjteløber Forening, der erobrede den flotte HSK CUP 2016, der går til stævnets mest vindende klub :-) På gensyn næste år! 
 
 
Birgitte fra Frederikhavn Skøjte Forening måtte aflevere den flotte HSK Cup til Gentofte :-)

 
 
Det vælter ind med nye Konkurrence- og Mesterskabsløbere hos HSK
 
Hvidovres fantastiske trænerteam har travlt for tiden med at træne alle vores nye Konkurrence- og Mesterskabsløbere. Stort tillykke til Olga Ptacek og Louise Frost, som netop har bestået Basic 1-mærket og til Felice Basbøll, Esandi de Soyza, Elena Jensen, Maria Frank og Sofia bandier, som for nylig bestod Bronze-mærket. Vi er så stolte af jer og ønsker jer alle held og lykke!
 

 
Store Mærkedag i HSK!

Blev der lige uddelt skøjtemærker i dag? Yes, det gjorde der. Tillykke til alle vores dygtige løbere, både på Skøjteskole Børn, Skøjteskole Ung og Funskate Teens! I er bare for seje! Og tak til Veronica, Natascha, Katie, Louise og Nina for holde styr på det hele. HSK er sandelig en klub i rivende udvikling :-))
 

Fra venstre: Jana Jelinkova, Ivan Kralik, Veronica Humlebæk og Katie Orscher                           
 
HSK har samlet et af Danmarks allerbedste trænerteams

I den kommende sæson kan du glæde dig til at træne med et af Danmarks bedste trænerteams. Ud over cheftræner Ivan Kralik og vores andre dygtige trænere Jana Jelinkova, Julia Hewitt, Veronica Humlebæk og Maja Matthews kommer HSKs løbere også til at træne med vores nyansatte træner Kathryn Orscher. Katie er amerikaner og har stået på skøjter, siden hun var seks år. Som sololøber har hun bl.a. vundet bronze ved de amerikanske mesterskaber (Junior Ladies), og som parløber har hun vundet guld sammen med Garrett Lucash. Katie har også flere gange været på det amerikanske skøjtelandshold. De sidste syv år har hun arbejdet som underviser og professionel showskater, bl.a. i Fantasy on Ice og i år Broadway on Ice. Katie har undervist skøjteløbere på alle niveauer i bl.a. Connetticut, Amsterdam og Hørsholm og er bl.a. specialist i springteknik, koreografi, sportsernæring og off ice træning. Velkommen Katie.  
 

 
 
Kom i god tid hvis du skal leje skøjter
 
Skal du leje skøjter hos HSK i den kommende sæson, så er det en rigtig god idé at komme i rigtig god tid inden din undervisning starter - gerne en times tid før holdstart. Bemærk at du skal have dit sygesikringsbevis med for at leje skøjter. Hvis du er under 18 skal det være dine forældres sygesikringsbevis, da det er dem, der hæfter for evt. bortkomne skøjter. Husk at du også kan leje et skab til at opbevare dine skøjter i, evt. sammen med en eller flere andre løbere.


 
 
For dig mellem tolv og tyve år - bliv cool på isen til vinter
 
Hvorfor være nederen på skøjter når du kan være nede med det i stedet for?
Vi har ungdomshold for både piger og drenge hvor du kan lære at få styr på skøjterne - vi lover ikke at det er nemt men vi lover at vi ved hvad der skal til for at lære det. Sæsonen starter den 8. august 2016, og vi har bl.a. ledige pladser på vores teenage-hold onsdag.
Book allerede nu en gratis prøvetime på hvidovreskojteklub@gmail.com eller send en sms til 26492984. Læs her om Frejas første skøjtetime: Fra Bambi til ballerina


                        
HSK har været på endnu en fantastisk Sommercamp i Odense :-)
 
Enogtyve løbere og ni forældre fra HSK har igen i år været på den mest fantastiske træningcamp i Odense i uge 30. Seks dage med skøjteløb, off ice og dans fra morgen til aften har uden tvivl givet de mange deltagere i alderen ni til fyrre et stort boost før sæsonstart. Ud over den fine træning med Odense Skøjte Klubs trænerteam; Anna, Alex, Aleksei, Oluf, Maria og Simon, har mange af HSKs løbere også trænet både programmer og holdtræning med Ivan Kralik og Veronica Humlebæk. Og indimellem fik  de yngste også tid til både boblebad og svømmeture, mens de store mest stak af til den lokale  MacDonald. Tusind tak til alle deltagere, trænere og forældre for en fantastisk god og hyggelig camp! Vi håber, at endnu flere af HSK’s mange løbere vil tage med til næste år. Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen i uge 30, 2017, campen er åben for alle uanset niveau!
 

 
 Fotos: Peter Skott
 
Flotte friløb og fine resultater til Skate Copenhagen 2016
 
HSK havde tre talentfulde skøjteløbere med til Danmarks største internationale skøjtestævne for mesterskabsløbere, Skate Copenhagen 2016, som Hvidovre Skøjte Klub er de stolte arrangører af. Og det gik over al forventning. Elena Jensen (tv) fik en flot 7.plads i Cubs-rækken, mens Maria Frank (i midten) og Esandi de Soyza (th) fik tilsvarende fine placeringer som nummer 10 og 14 i Springs-rækken. Tillykke til vores dygtige skøjtepiger!
Skate Copenhagen 2016 var i det hele taget en imponerende afslutning på sæsonen. Mere end 100 skøjteløbere fra seks nationer dystede over tre dage og viste noget af det fineste skøjteløb, Danmark har set i år. Tak til alle, som hjalp til under stævnet og tak til vores sponsorer Rema 1000 i Hvidovre Stationscenter og SuperBrugsen på Brostykkevej :-)


 
 
 
Forårstræningen er i fuld gang på Avedøre Skole
I forårsperioden, hvor vi ikke har is på i Hvidovre, træner vi Ballet, Dans og Off Ice (styrke, smidighed og kondition) fem dage om ugen i Avedøre Skoles store gymnastiksal og på is i Rødovre. Du finder alle informationer om forårstræningen under Praktiske Oplysninger i menuen til venstre. 

 
 
HSKs store Wintercamp 2016 blev en stor succes
 
Ikke mindre end 80 løbere fra et væld af klubber deltog i Hvidovre Skøjte Klubs store Wintercamp 2016.Seks trænere var på isen fra morgen til aften i tre dage for at  undervise løbere i alle aldre og på alle niveaer. Fra Frankrig havde vi besøg af den superdygtige iskoreograf og isshowdanser Florentine Houdiniere og fra HSK havde vi både cheftræner Ivan Kralik, Jana Jelinkova, Julia Hewitt, Freja Valdsgaaard og Veronica Humlebæk på isen. Tusind tak til både løbere, trænere og forældre! Uden jer ville det aldrig være lykkedes at stille så stort et arrangement på benene. Vi håber alle har lært en masse og har lyst til at komme igen i 2017! Der er masser af billeder og videoer på campens egen side på FACEBOOK
 

 
 
Flotte Flyverresultater til HSK
 
Juhuu, det blev både til guld, sølv og bronze til HSK ved Flyvercup 2016. I Springs K løb Esandi de Souza med førstepladsen og Maria Frank med andenpladsen. I Novice K2 debutterede Felice Basbøll og hentede tredjepladsen mens Sille Sejeresen tog sølv i Novice K.
Derudover var der flotte friløb og fine points til Sofia Bandier, Anna Bech, Anika Baunhøj, Matilde Vijejyratnam,Victoria Humlebæk og Maise Aagaard. Tillykke til Team HSK og til vores dygtige trænere!

 
 

 
 
Dobbelt guld til HSK ved DM for konkurrenceløbere 2016
 
Hvidovres mange deltagere ved årets Danmarks Cup gjorde klubben stor ære. Det blev til hele to flotte guldmedaljer til Felice Basbøll i Novice K og til Elana Jensen i Cubs samt en bronce til Sille Sejersen, ligeledes i Novice. Derudover kunne flere af vores nye K-løbere glæde sig over meget fine points. I Springs fik Esandi de Zoysa desuden en flot fjerdeplads og i Novice Victoria Humlebæk en fin femteplads. Alt i alt en fastastisk weekend, hvor HSK bestemt kunne være sin indsats bekendt. Du kan se videoer af  alle løbere her på FACEBOOK
 

TUSIND TAK TIL BRUGSEN OG FØTEX FOR AT SPONSORERE VORES FASTELAVNSFEST!
 
 
 
 

 
 
Flotte diplomer til fire skøjteprinsesser
 
En stolt cheftræner Ivan Kralik med tre af de fire skøjteprincessser, som i weekende bestod Basic II mærket ved DSUs mærkeprøve. Sotrt tillykek til Felice Basbøll, Esandi de Zoyza og Maria Stoller Frank. Og ikke mindst tillykke til HSKs nye mesterskabsløber, kun niårige Elena Jensen.
 

 
 
Skøjtetræning for de allermindste
 
I januar 2016 starter vi et nyt hold op søndag formiddag fra 11.30-12.00. Vi har døbt holdet Bambi-skate, fordi det er for de allermindste skøjteinteresserede mellem tre og fem år. Undervisningen vil være fuld af sjov og leg på is, men selvfølgelig får børnene også lært at mestre de svære skøjter :-) Der er stadig enkelte ledige pladser, så har du et barn, som kunne have lyst til en prøvetime, så send straks en mail til hvidovreskojteklub@gmail.com eller ring til HSK på 26 49 29 84


  

Superflot video med Felice Basbøll

Filmstuderende Rasmus Rask har lavet en superflot video med Felice Basbøll, der træner. Tak for det Rasmus! Del den og vær med til at reklamere for verdens bedste skøjteklub! Se videoen HERFremragende resultater til årets første Funskate-stævne i Rødovre!

Hele fjorten af vores dygtige Funskate-løbere var sidste weekend på isen i Rødovre, hvor HSK gjorde sig rigtig fint bemærket. I Funbubbels 2 løb Hvidovres Anemone Grandelag med guldet og Silje Schacht med sølvet :-) mens Marikka Lilleskov høstede sølv for sit flotte friløb i Teens 1 og Louise Frost brillierede med en velfortjent guldmedalje i Funskate Masters. Tillykke til alle vores vores dygtige deltagere, der tilsammen gav Hvidovre en femteplads i klubkonkurrencen! 


 

Flotte, flotte, flotte præstationer fra Team HSK

Hvidovre Skøjte Klubs dygtige løbere, Elena Jensen og Sille Sejersen hentede både sølv og bronze til Sjællands Cup 2015 i henholds vis Cubs K og Novice K-rækkerne. I det hele taget gjorde vores tolv deltagere på alle måde klubben stor ære. Blandt andet fik Maria Frank en flot femteplads, og Viktoria Humlebæk en fin fjerdeplads. Tillykke til jer alle og tak for en rigtig fornøjelig skøjtedag. Se eller gense videooptagelserne fra Sjællands Cup og Sjællandsmesterskaberne HER


 

Forrygende resultater til Oktoberkonkurrencen

Oktoberkonkurrencens første to dage gik over al forventning. For Felice og Sille gik drømmen om at stå på skammelen sammen i Novice K1 i opfyldelse, og Esandi hentede en meget flot bronzemedalje i Springs. Rigtig meget held og lykke til vores sidste løber søndag! Se flere billeder under Galleri.


 
 
Vores fantastiske HSK CUP team!

Tusind tak til alle løbere, trænere og frivillige, som bidrog til at gøre weekndens HSKCUP 2015 til en
fantastisk oplevelse for alle. HSKs Felice Basbøll løb med guldmedaljen i Novice K Piger, Esandi de Zoysa fik en femteplads i Springs K Piger og det samme gjorde Elena Jensen i Cubs K Piger og Viktoria Humlebæk i Novice K. Maria Stoller Frank, Annika Bavnhøj og Anna Bech fik også flotte karakterer i Springs og det samme gjorde Sille Sejersen, der hentede en 9 plads i Novice K. Tillykke til jer alle! Se flere billeder under Galleri.
 

Så er Arnassons fanstastiske billeder fra HSK CUP 2015 klar. Se mere HER

 

Du kan også købe flotte videooptagelser fra HSK CUP 2015. Ser mere HER

 

Photos from Skate Copenhagen 2015 are ready!

The many wonderful photos from official Skate Copenhagen 2015 photographer Michael Quist is now available
for purchase
HERE

Interview with olympic judge Liz Littler MBE   


Hvidovre løb med hele to guld- og en bronzemedalje ved DM i Funskate. Tillykke!  
 
Fantastisk Funskate Finale
 
Funskate-sæsonen sluttede med en fantastisk DM-finale i Odense, hvor Hvidovre Skøjteklub løb med hele to Danmarks-mester-titler! Den ene var Anna Bech, som løb med guldet og dermed titlen som Danmarks bedste Tweens-løber, og det samme gjorde Maise Aagaard i Teens-rækken, selv om hun stillede med ondt i halsen og feber. Godt gået piger! Det blev også til en velfortjent bronze-medalje i Togs-rækken til Matilde Vijeyaratnam, hvor Olga Ptazek også løb sæsonens fineste friløb. Annika Bavnhøj og Sofia Bandier klarede sig også glimrende ved DM-finalen, men nåede akkurat ikke medaljerækken, trods meget fine indsatser. Stort tillykke med de flotte resultater! Se flere billeder fra Funskate-finalen i Odense under Galleri  
 

HSK indtog skamlen til Funskate Free i Gladsaxe d. 21. januar 2015
Til lykke til Sofia Bandier, Annika Bavnhøj og Anna Bech med guld-, sølv-, og bronzemedalje
 
                                                      
 
    

 
Felice Basbøll vandt guld og Jonas Bandier sølv ved Friløbskonkurrence i Rødovre 2014
 
Rasende flotte friløb i Rødovre

Et stort til lykke til vores to hjælpetrænere, Sille Sejersen og Felice Basbøll med flotte resultater i weekendens Friløbskonkurrence i Rødovre. Efter at have glemt både skøjter og træningstrøje lykkedes det alligevel Felice at løbe sig til en førsteplads og Sille placerede sig flot fjerdeplads i Debs K. Også Jonas Bandier imponerede med en flot tredieplads i Springs K, mens Maria kunne glædes over en femteplads, Ksenia en syvendeplads, Esandi en tiendeplads og Nina en flot 21. plads i deres respektive klasser.
Tusind tak til alle for nogle gode dage og ikke mindst tak til vores træner, Ivan Kralik, som var glad og stolt over de fine præstationer.

Se flere billeder fra Friløbs-konkurrencen under Galleri

 

 

Flotte placeringer til Hvidovre ved Flyvercup 2015

Hvidovre Skøjteklub fik traditionen tro flotte placeringer ved årets Flyvercup for konkurrence og mesterskabsløbere i Taarnby. Jonas Bandier løb med sølvmedaljen i Springs K, Felice Basbøll fik en fremragende fjerdeplads i Debs K (blot 0,7 point fra medaljerækken), Ksenia Aristoff en meget flot femteplads hjem i Novice K1 og klubbens yngste Flyver, Maria Frank, en fin 15. plads ud af i alt 24 løbere. Derudover deltog også Nina Behmen i Springs K (resultat ?), mens Esandi de Zoysa måtte blive hjemme under dynen pga. forkølelse. Tillykke til jer alle og god bedring til Esandi!Tillykke til vores dygtige funskatere  

Det blev til både guld, sølv og bronze, da hele 15 dygtige funskatere deltog i sæsonens tredje Funskate i Gladsaxe
den 31. januar. Guldet gik til Mathilde for hendes friløb i Togs, Maise hentede sølv for sit friløb i Teens, det samme
gjorde Annika for sit friløb i Tweens, hvor Anna også løb med bronze-medaljen. Og ikke mindst kunne Therese
tage en flot bronzemedalje med hjem for sin indsats i Funbubbles 3 Elementer.
Også klubbens yngste programløber, Sofia, løb et flot program og placerede sig under et point fra medaljerækken. Tillykke til alle og tak for en meget hyggelig dag i Gladsaxe.


 

F remragende resultater ved DM for Hvidovres K-løbere
HSK’s talentfulde K-løbere har endnu en gang lavet flotte resultater, denne gang med DM i Esbjerg. Stort tillykke til Sille, der vandt guld og Jonas, der vandt sølv. Og tillykke til Maria, Esandi og Felice, der også klarede s ig rigtig fint.  


Maise, Tilde, Mathilde, Isabella, Anna

 
Medaljeregn over HSK
 

Ikke mindre en syv gange måtte vores dygtige skøjtepiger på sejrsskamlen ved weekendens store Funskate-stævne i Rødovre. Seks sølvmedaljer og en bronzemedalje blev det til ved et stævne, der havde ikke mindre end 198 deltagere fra hele Sjælland. Anna Cecilie Bech vandt sølv for sit program i Tweens 1, Matilde Vijeyaratnam sølv for sit program i Togs og sine elementer i Funcubes 3, Tilde Haderslev vandt sølv I Funbubbles 3, hvor Isabella Eriksen også vandt bronze. Og endelig vandt Maise Aagaard sølv for sit program i Teens 1, og sølv for sine elementer i Funflakes 3. I alt deltog 13 løbere fra HSK. Skønt at se så mange dygtige unge på isen og tillykke med de fine resultater til de fem heldige, unge damer. En stor dag for HSK!


Stor tak til HSK gavmilde sponsorer! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk