HSK er for alle og der er også et hold til dig. 
 

I Hvidovre Skøjte Klub kan du blive en del af det fællesskab som er med til at skabe de imødekommende, venlige og hyggelige rammer for en fantastisk sport.

Al undervisning varetages af professionelle og lønnede trænere men alt andet arbejde med at drive klubben varetages af frivillige. Det kræver ikke nogen forudsætninger eller nødvendigvis særlig meget af din tid at give en hånd med og blive en del af klubbens drivkraft.

 

 Nybegyndere kan melde sig på Skøjteskole børnehold (3-13 år), Funskate 1 (12-25+år) eller voksenholdet. 

  • Når du starter til skøjteløb er det muligt at gøre det for sjov, gå til Funskate konkurrencer eller stræbe efter at blive konkurrence- eller mesterskabsløber.
  • Alle kan prøve at gå til konkurrencer i det der hedder Funskate. Her stilles der ikke så store krav til niveau og det er meget uhøjtideligt. Mere om det på vores hjemmeside under funskate . 
  • Oprykning til hold hvor der trænes mod konkurrence- eller mesterskabsniveau stiller krav til løberen med hensyn til disciplin og indsats og til forældrene med hensyn til tidsforbrug og økonomi.  Det er derfor ikke alle der tilbydes plads på disse hold. 

 Vi stræber efter at al information ligger på hjemmesiden men har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til

hvidovreskojteklub@gmail.com

 -og sidst men ikke mindst

 - tøv endelig ikke med at komme i gang – hvis du føler dig usikker på om du nu kan nok eller er god nok så husk på, at der helt sikkert er en anden på holdet som er lige så nybegynder som dig, og at selv de meget dygtige har været nybegyndere en gang. Alle starter et sted og vi griner ikke af hinanden men med hinanden, imens vi får styr på skøjterne med hjælp fra vores søde og dygtige trænerteam .

 
 

Træningsplan


Nyheder


Kommende Arrangementer


Sponsorer