Klubmodul henter siden
FunSkate 3 ØST 23/24
Tilmeldingsfrist er overskredet

Hvad er FunSkate Stævne?

FunSkate er et stævne for dig der er fyldt 6 år pr 1. juli 2023, og som går på skøjteskolen, Teen, Voksne, Funskate 1 eller 2. Det foregår i en afslappet og hyggeligt atmosfære.

Du kan stille op i følgende discipliner:

FunSkate Element - Her viser du 5 øvelser fra den daglige træning. Du er på isen i grupper med op til 6 løbere, efter niveau og alder. Der er 4 niveauer du kan stille op i og du stiller op i den gruppe hvor mestre øvelserserne. Tal med din træner hvilken gruppe du ligger i, hvis du er i tvivl. 

Du kan se videoer af elementerne herFunSkate Free - Du er alene på isen og løber et individuelt program. Tal med din træner hvis det er noget for dig og du gerne vil stille op med et program.  

OBS! nye regler for løbere under 12 år pr. 1. juli 2023 med program. Er du ikke fyldt 12 år d 1. juli 2023, kan du kun stille op i én disciplin. Vi opfordre løbere med program til at, du deltager med dit program. 

Tal med din træner hvis er i tvivl om hvilke gruppe/række du skal stille op i, eller gerne vil have et program.

 

Hvor og hvornår

Stævnet afholdes den 23 & 24 marts 2024 Kastrup Skøjtehal, Røllikevej 1, 2770 Kastrup og vare  fra kl. 08.00 – 21.00 begge dage* 

Tidspunktet er vejledende og tilpasses efter hvor mange tilmeldte der er. Hver løber deltager kun én dag, altså enten lørdag eller søndag.  Det forventes der kommer en specifik tidsplan, i starten af uge 11. 

Du er ikke i hallen fra 8-21. Du skal møde ca 1 time før du skal på isen ifølge tidsplanen, så der er tid til omklædning og opvarmning. Du kan gå hjem efter præmieoverrækkelsen, her er alle deltagerne på isen med klubbernes fane og klubmaskot. 

*Med forbehold for at konkurrencen kan blive over én dag. Bliver det over én dag, vil det være lørdag d. 23 marts. Dette vil blive meldt ud sammen med tidsplanen. 


Pris og tilmelding

Tilmeldingsgebyr:

165,- kr. for at deltage i én disciplin

240,- kr. for at deltage i to discipliner


Tilmeldingsfristen er søndag d 25. februar 2024

HUSK at melde Jer til tiden da, tilmelding efter fristen ikke er mulig (Når du er tilmeldt, får du en bekræftelsesmail)

Der er brug for hjælp på dagen fra forældrene, til fx. samkørsel, at hjælpe løberne til at overholde tidsplanen og tage fanen med frem og tilbage. Det aftales nærmere efter tilmeldingen hvad der er brug for hjælp til.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til Funskate@hvidovre-skojteklub.dk

 

Samtykke: Ved deltagelse giver jeg samtykke til, at der deles billeder af mig fra konkurrencen på HSKs sociale medier og hjemmeside.

NB: FunSkate udvalget forbeholder sig ret til at begrænse antallet af tilmeldinger i hver gruppe, såfremt der af en eller anden grund ikke er istimer nok til et arrangement i den arrangerende hal. 

Covid19:

Konkurrencen overholdes i overensstemmelse med Covid19 forholdsregler. Der tages forbehold for aflysning af konkurrencen såfremt denne ikke kan afholdes i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Deltagergebyret vil blive refunderet til alle tilmeldte.


Tilmeldte
26 /60
Tilmeldingsfrist
29.02.2024
Tidspunkt
23.03.2024 kl. 08.00 - 24.03.2024 kl. 21.00
Sted
Kastrup Skøjtehal

Træningsplan


Nyheder


Kommende Arrangementer


Sponsorer