Generelle oplysninger om klubben:

 

HVIDOVRE SKØJTE KLUB
Hvidovrevej 446
2650 Hvidovre
CVR: 23771012 
www.hvidovre-skojteklub.dk 
info@hvidovres-kojteklub.dk

 
 

PRISER

Alle priserne er uden moms, da vi er en forening.

Når du via dit Dankort køber et af følgende produkter:

   - Tilmelding til hold(eller flere hold)
   - Venteliste
   - Passivt medlem
   - køb i shoppen

Sker det som en forudbetaling for den periode, der er angivet ved købet.

HVIDOVRE SKØJTE KLUB kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr.transaktion for 50.- og under. 

Der tilbydes ikke refundering af køb og via dit login kan du til enhver tid se dine køb

 

BETALING

Vi kan modtage betalinger med følgende kort typer:

  • Dankort
  • eDankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • VPay
  • MasterCard
  • Maestro,JCB 

Betaling sker forud.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til Dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling. 

 
 
FORTRYDELSESRET 

Der er ikke fortrydelsesret og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.  

 

PERSONOPLYSNINGER 

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos HVIDOVRE SKØJTE KLUB samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig. 

Som registreret bruger hos HVIDOVRE SKØJTE KLUB har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos HVIDOVRE SKØJTE KLUB, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende. 

 

NYHEDSBREVE 

Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

 

COOKIES 

I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer kunden benytter.

 

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden  

 

FORBEHOLD 

HVIDOVRE SKØJTE KLUB tager forbehold for tryk- og prisfejl. 

HVIDOVRE SKØJTE KLUB er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

 

 
ANSVARSFRASKRIVELSE

HVIDOVRE SKØJTE KLUB og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af denne hjemmeside, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

- at hjemmesiden og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

HVIDOVRE SKØJTE KLUB og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af HVIDOVRE SKØJTE KLUB ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for HVIDOVRE SKØJTE KLUB. HVIDOVRE SKØJTE KLUB påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af HVIDOVRE SKØJTE KLUB ydelser på denne hjemmeside.

 
 
FORSIKRINGSFORHOLD
Det påhviler det enkelte medlem selv at tegne en dækkende ulykkesforsikring i forbindelse med udøvelse af sport i klubben. 
 
FOTO OG SOCIALE MEDIER
Ved medlemskab af klubben accepteres, at der lejlighedsvis tages situationsbilleder under træning og andre aktiviteter til brug på klubbens facebook og hjemmeside.  
 

 

KLAGER OG REKLAMATIONER 

Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til: 

HVIDOVRE SKØJTE KLUB

Hvidovrevej 446
2650 Hvidovre
 
eller på mail: info@hvidovre-skojteklub.dk
 
 

 

 

Træningsplan


Nyheder


Kommende Arrangementer


Sponsorer