Voksenhold

Info

Motion og udfordring for voksne med vejledning af professionelle skøjte trænere.

Hold for både nybegyndere, lidt mere øvede og "gamle" konkurrenceløbere. Deles ind i grupper på isen efter niveau.
Træningstider følger træningsplanen.


Der er mulighed for at tilmelde sig op til 3 hold om ugen. 

Husk at tilmelde dig skøjteleje hvis du skal leje skøjter.

Træningen foregår i Frihedens Idrætscenter i perioden august-april. I maj rykker al træning til Rødovre skøjtehal. I juni trænes der alene off-ice, som foregår udendørs  ved Frihedens Idrætscenter. I skolernes sommerferie holder klubben ferielukket, dog genoptager vi al træning i Frihedens idrætscenter d. 1 august.
I perioder vil der forekomme aflysninger og ændrede træningstider, hvilket ikke giver ret til evt. reduktion i kontingentet.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Voksenhold Mandag (V1m)V1m
Off-ice træner: Træner Jf. træningsplanen /

Voksenhold (Mandag), alle niveauer, træningen i grupper på isen efter niveau. Den til enhver gældende trænings plan findes på forsiden, og det er vigtigt, at altid holde sig opdateret på evt. ændringer / aflysninger. Evt. aflysninger pga. helligdage, lukkedage, stævner, offentlig skøjteløb i vores hal, kampe er medtaget i kontingentet og giver dermed ikke ret til refusion. Holdet træner normalt Mandag aften men ændringer kan forekomme. Holdet træner i Frihedens Idrætscenter i perioden august til april, men i maj måned trænes der i Rødovre skøjtehal og i juni måned er der alene off-ice, som foregår udendørs ved Frihedens Idrætscenter. 

Holdnummer: V1m
Tilmeldte: 22/35
Betalingsplan: Mdr. træk (SSB, F, V, S) 01.01, 01.02, 01.03, 01.04, 01.05, 01.08, 01.09, 01.10, 01.11, 01.12
Ratepris : 150 kr.
Rabat ved tilmelding: 75 %
Tilmeldingspris: 37 kr.
Tilmeld

Voksenhold Onsdag (V1o)V1o
Off-ice træner: Træner Jf. træningsplanen /

Voksenhold (Onsdag), alle niveauer, træningen i grupper på isen efter niveau. Den til enhver gældende trænings plan findes på forsiden, og det er vigtigt, at altid holde sig opdateret på evt. ændringer / aflysninger. Evt. aflysninger pga. helligdage, lukkedage, stævner, offentlig skøjteløb i vores hal, kampe er medtaget i kontingentet og giver dermed ikke ret til refusion. Holdet træner normalt Mandag aften men ændringer kan forekomme. Holdet træner i Frihedens Idrætscenter i perioden august til april, men i maj måned trænes der i Rødovre skøjtehal og i juni måned er der alene off-ice, som foregår udendørs ved Frihedens Idrætscenter. 

Holdnummer: V1o
Tilmeldte: 20/26
Betalingsplan: Mdr. træk (SSB, F, V, S) 01.01, 01.02, 01.03, 01.04, 01.05, 01.08, 01.09, 01.10, 01.11, 01.12
Ratepris : 150 kr.
Rabat ved tilmelding: 75 %
Tilmeldingspris: 37 kr.
Tilmeld

Træningsplan


Nyheder


Kommende Arrangementer


Sponsorer