FunSkate og Iskrystal er konkurrencer for begyndere og let øvede


FunSkate stævnerne er lette konkurrencer for begyndere og let øvede skøjteløbere  der er fyldt 6 år, som foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære

Der er to kategorier du kan deltage i til FunSkate stævnerne, Element og Free. Deltagelse kræver at du har bestået klubmærke 2 eller at trænerne vurdere du er klar til at deltage hvis der f.eks inden tilmelding ikke har været mærkeprøve. 

I element gruppen skal du lave øvelser der er kendt fra den daglige træning og deltagerne er inddelt i grupper efter niveau og alder. Du er ikke alene på isen. I elementer er der op til 6 i hver gruppe og der er 3-4 grupper på isen af gangen. 

Lidt mere øvede løbere kan deltage i Free. I Free er du på isen alene og løber en et kort individuelt program til musik. 

Der er trænere fra klubben er med hele vejen og hjælper dig med alt det praktiske; hvornår du skal varme op, hvornår du skal på isen og giver dig gode råd undervejs.

Dagen plejer at være en rigtig god dag for vores løbere, hvor de hepper på hinanden og hygger sig sammen uden for isen. Når stævnet slutter er alle løbere med til indmarch, præmieoverrækkelse på isen og udmarch – en meget festlig afslutning, hvor vi også har HSKs flotte fane med på isen. Vi håber, at du har lyst til at være med!

Påklædningen på isen er valgfri. De fleste deltagere har enten træningstøj, nederdel eller skøjtekjole på. Alle deltagere får et diplom for deltagelsen.


Her kan du se et indslag fra et FunSkate stævne som TV2 Fyn har lavet


 

 


 

Elementerne 

Der er 4 grupper af niveauer, her under kan du se hvilke øvelser der er i hver gruppe.

På disse link kan du se Pernille Sørensen, træner i Odense og tidligere landsholdsløber, vise øvelserne:

FunBubbles                     FunFlakes 

FunCubes                        FunCrystals


Elementer2023.png


FunSkate Samling 

En samling er en form for camp hvor du er sammen med FunSakte løbere fra andre klubber en hel dag til hygge og træning både uden for og på isen. Du er på hold sammen med andre på dit niveau og alder, lige som til konkurrencerne. 

 
 
FunSkate sæson 2023/2024 


FunSkate 1 ØST

Lørdag d. 4. – søndag d. 5. november 2023 

Sted: Ørestad (ØSK) 


FunSkate 2 ØST

Lørdag d. 20. – søndag d. 21. januar 2024

Sted: Rødovre (RISK)

FunSkate 3 ØST    

Lørdag d. 23.- søndag d. 24. marts 2024

Sted: Ingen klub endnu

Træningssamlingen for FunSkate løbere                    
D. 20.-21. april 2024 

Sted: Rødovre 


Både konkurrencer og samling afholdes over to dage, da der er mange deltagere. Hver deltager er kun afsted én dag, enten lørdag eller søndag. Vi ved først hvilken dag, når DSU FunSkate udvalget har lavet programmet ca 1-2 uger før konkurrencen. 


Du kan læse mere om reglerne her :  FunSkate program/regler 


Iskrystal - Hørsholm Skøjtehal

Hørsholm Kunstskøjteløber Forening holder i løbet af sæsonen 3 konkurrencer for dig der har et program. 

Iskrystal er en begynderkonkurrence i friløb for børn, unge og voksne, hvor man konkurrerer mod løbere på samme alder og niveau, som en selv. 

Løbere med klubmærker, 1/2 basic 1 og ikke aktiveret basic 1 mærker kan deltage i sololøb.


Iskrystal 1 - 14/10-2023

Iskrystal 2 - 16/12-2023

Iskrystal 3 - 3/2-2024

 
 
Forud for de enkelte arrangementer modtager du en invitation på mail. 
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte klubbens Funskate ansvarlige på mail funskate@hvidovre-skojteklub.dk 

 

 

Træningsplan


Nyheder


Kommende Arrangementer


Sponsorer