FAQ:
 
Mit barn / jeg har været forhindret i, at deltage i træning en eller flere gange. Kan jeg få refunderet hendes kontingent?
Mange tak for dit spørgsmål, det korte svar er nej, idet det forholder sig således, at klubbens udgifter ikke bliver mindre af, at et medlem ikke deltager i træning. Klubben benytter sig af lønnet træner til alle træningspas, og har har derfor nogle udgifter, som man , som medlem er med til, at betale for.
 
Mit barn / jeg er tilmeldt skøjteskole søndagshold men er forhindret i at komme på søndag. Kan hun så komme på onsdagsholdet i den her uge i stedet for?
Mange tak for dit spørgsmål. Svaret er nej idet alle medlemmer træner på de hold de er tilmeldt og ingen kan således komme på hold de ikke er tilmeldt uanset hvad årsagen til fravær på det sædvanlige hold måtte være.  

Jeg ønsker og melde mig ud ud af klubben, hvordan foregår det? Du kan til hver en tid med et varsel på løbende måned plus 30 dage melde dig ud af klubben via vores hjemmesiden under "om os / udmeldelse" evt. skøjteleje ophøre først når skøjterne er afleveret tilbage til klubben.

Jeg har sendt en mail til klubben, men har har endnu ikke modtaget et svar.  Hvidovre Skøjte Klub tilstræber en svarfrist på 8 dage ved en henvendelse, dog modtager vi mere end 200 mails om ugen og derfor kan der være perioder hvor svartiden er længer. Har du ikke hørt fra os inde for 14 dage så er du meget velkommen til og fremsende din mail igen. Venligst målret din henvendelse (mail adresser ses under kontakt her på hjemmesiden), Husk altid og oplyse navn, hold, og medlems nummer. Mails fremsendt til flere mailadresser havner i vores spam filter og kommer dermed ikke frem.

Jeg har sendt en mail direkte til bestyrelsen, hvornår modtager jeg et svar. Mail fremsendt til bestyrelsen@hvidovre-skojteklub.dk behandles altid på et bestyrelsesmøde og besvares først efter endt sagsbehandling.  

Hvorfor har i ikke et telefon nummer? Hvidovre Skøjte Klub er drevet af klubbens frivillige medlemmer og kan derfor ikke kontaktes via telefon,  Klubbens frivillige besvare mail i deres fritid i det omfang der er mulighed.

 

Træningsplan


Nyheder


Kommende Arrangementer


Sponsorer