Skøjteudlejning                     

Medlemmer af HSK kan leje skøjter af god kvalitet til brug ved træning og selvtræning.

Skøjterne er typisk af mærkerne Jackson, Wifa eller Risport. Skøjteleje koster 95 kroner om måneden, og skøjterne opbevares af lejer enten ved at de tages med hjem eller opbevares i et i lejet skab i klubben. 
 
Det er en forudsætning for at leje skøjter at du er tilmeldt et hold i klubben. 
 
 
Lejevilkår

Som lejer har du ret til at bytte dine skøjter i takt med at dine fødder vokser eller hvis de opstår problemer med skøjterne.

 Som lejer forpligter du dig til at bruge klingebeskyttere og støvleovertræk. Klinkebeskyttere medfølger ved leje, men støvleovertræk skal købes seperat, f.eks. i HSKs skøjteudlejning.
 
Som lejer er du ansvarlig for almindelig vedligeholdelse af støvlerne, udskiftning af snørebånd, klingebeskytter, støvleovertræk samt nødvendig slibning af klinger. Når skøjterne udleveres er de nyslebne og efterfølgende slibninger koster 50 kr. pr. gang. 
 
Efter brug skal skøjterne tørres godt af med en blød klud. Skøjterne må aldrig opbevares med klingebeskyttere på, da klingerne hurtigt ruster.
 
Klingerne bør beskyttes med overtræk af fleece, som kan købes f.eks. i HSKs skøjteudlejning.
 
Støvleovertræk skal altid bruges ved træning på isen.
 
Skøjteklingebeskytter skal altid bruges ved færdsel uden for isen, også på gummiunderlaget.
 
Ved beskadigelse, misfarvning, rust, eller anden misligholdelse af skøjterne ud over almindelig slidtage, vil lejeren gøres ansvarlig for reparation eller nyanskaffelse, dog maksimalt kr. 1200 svarende til anskaffelsesprisen.  
 
Såfremt der ikke betales for leje af skøjterne skal disse omgående returneres til klubben. I modsat fald vil lejer blive opkrævet nypris.
 
BEMÆRK: HSK-skøjter må kun slibes af Hvidovre Skøjte Klub
 
HSKs Skøjteudlejning befinder sig på Svalegangen i hallen (næstsidste dør) og er åben onsdage 16.30 - 20.30  og søndage 10.00 - 14.00  samt efter aftale.
Udlejningen kan kontaktes på hskudlejning@gmail.com
 


Træningsplan


Nyheder


Kommende Arrangementer


Sponsorer