Rigtig hjertelig velkommen til HSK CUP 2020
 
Hvidovre Skøjte Klub glæder sig til at byde skøjteløbere fra Danmark og Skåne velkommen til vores traditionsrige klubstævne.
HSK Cup foregår d.2-4 oktober 2020 i Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre.
 
Vel mødt HSK

Livestream :)
COVID-19 registrering i indgang / udgang her! 
COVID-håndtering
Træningspas bookes her!
Tilmelding 
Deltagerliste 30 September 2020c
Tidsplan 11. September 2020b

Startrækkefølge / resultater (obs! der er foretaget ny lodtrækning i Springs K1. onsdag d 30, som følge af en fejl i opsætningen).
bemærk vi holder starttider pr. gruppe, og kommer ikke foran.


Covid-19
Hvidovre Skøjte Klub forventer stadig, at kunne afholde stævnet under de nuværende regler og retningslinjer fra myndighederne, samt DIF selv om det ikke bliver helt i samme stil, som tidligere år.
Vi mener det er vigtigt for sporten, at fortsat kunne afholder stævner frem for blot, at vælge den nemme løsning i form af aflysninger.

Mad salg foregår, som altid i restaurant halvleg, som er beliggende i idrætscentret Hvidovre Skøjte Klub har derfor ikke frivillige stående og arranger mad.

Deltager, træner og dommer udgør sektion 1, og kommer dermed aldrig over 50 personer på samme sted og tid samtidig, vi overholder dermed det nuværende forsamlingsforbud.

Tilskuer udgør sektion 2, og skal opholde sig siddende, med god afstand imellem sig. Til et idrætsarrangement må der opholde sig 500 personer i alt, det vil sige, at der i hallen er plads til 450 tilskuer, vi kommer til et dansk skøjte stævne nok aldrig i nærheden af det tal.

Hvidovre Skøjte Klub sørger for løbende renholdelse af områderne, der vil være håndsprit, samt mundbind til fri afbenyttelse. Hvidovre Skøjte Klub opkræver ikke corona gebyr i forbindelse med HSK Cup. 

1.   Deltager der er syge eller har symptomer  bedes melde afbud.
2.   Ankom tidligst 1 time før din grupper går på isen (OBS! Vi holder tidsplanen og kommer ikke foran).
3.   Deltager, træner, og holdleder går ind i omklædnings gangen
4.   Forældre og tilskuer går ind på tilskuer afsnittet og sætter sig ned. Medbring gerne tæppe til, at sidde på (beton pladser)
5.   Ved ankomst venligst benyt de opstillet spit dispencer.
6.   Ved ankomst venligst registrer dig HER! (ankomst / afgang i hallen) af hensyn til smitteopsporing, vi ser gerne, at alle i hallen downloader og benytter smitte appen.
7.   Alle præmieoverrækkelse sker efter hver rækker hurtigst muligt på gulv eller udendørs. Træningsplan


Nyheder


Kommende Arrangementer


Sponsorer